MTV haastatteli arkkipiispa Kari Mäkistä mm. maahanmuuttokysymyksistä.

  Arkkipiispa MTV Uutisextrassa: Kirkko lupaa suojella ilman turvapaikkaa jääviä  

Jutun julkaisun jälkeen kirkosta eroaminen kiihtyi merkittävästi.

  Eroakirkostatilanne26032016klo20

Kirkosta eroajien palautteet puhuvat puolestaa.

Erosyy: Kirkko uutisoi aloittavansa turvapaikan myöntämisen niille henkilöille joille viranomaiset eivät myönnä turvapaikkaa Suomessa, siis karkotettaville ei toivotuille henkilöille.  

Erosyy: En hyväksy kirkon toimintaa enää nykyisellään. Kirkon toiminta on muuttunut yhä enemmän kristillisiä arvoja omaavasta, kasvattavasta opetuksesta, poliittisiin kannanottoihin, joissa se halveksii sekä mustamaalaa omia isänmaallisia kansalaisiaan.

Erosyy: Tämä oli viimeinen "niitti", että kirkko alkaa suojelemaan maahan laittomasti tulleita ja maassa laittomasti oleskelevia "Elintasomatkaajia". Mitenkähän olisi näiden Suomen asunnottomien ym. vastaavissa vaikeuksissa kamppailevien suojelu?? http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/arkkipiispa-mtv-uutisextrassa-kirkko-lupaa-suojella-ilman-turvapaikkaa-jaavia/5808692#.Vvae0hNgLpR.facebook

Erosyy: En hyväksy kirkon toimia pakolaisasiassa

Erosyy: Maahanmuuttajien suojelu

Erosyy: Kirkon johtovien henkilöiden maailmaa syleilevä ja omaa kansaa halveksiva asenne on ärsyttänyt minua jo pidempään. Arkkipiispa Kari Mäkisen viimeisimmät ajatukset olivat minulle liikaa. Olisin niin kovasti halunnut olla tukemassa kristillisiä arvoja tukevaa kirkkolaitosta, varsinkin aikoina jolloin muualta maailmasta yhä voimakkaammin kohdistuu uhka juuri kristillistä ja suomalaista arvomaailmaa kohtaan.

Erosyy: Kirkon maahanmuuttaja myönteisyys. Karkoitettujen suojelu, Ei ole eettistä touhua.

Erosyy: Kirkon kanta siihen että kirkko suojelee ilman turvapaikkaa jääviä. Jos Suomen viranomaiset (poliisi ja maahanmuuttovirasto) tutkivat, että henkilö ei ole oikeutettu saamaan turvapaikkaa Suomesta, he tekevät sen virkavastuulla ja täysin perustein. Kirkko toiminnallaan kuitenkin mitätöi nämä päätökset.

Erosyy: Arkkipiispa Mäkinen ja Irja Askola hylänneet kantasuomalaiset totaalisesti.

Erosyy: Kirkon toiminta noin niinkun yleisesti menee jo alta lipan ja sit vielä lisänä tuo mamujen hyysääminen!

Erosyy: Kielteisen turvapaikka vastausten saaneiden turvaaminen.

Erosyy: Kirkon päätös alkaa tukea turvapaikanhakijoita, joille on annettu negatiivinen päätös. Mielestäni kirkko ei voi alkaa tukea näin huonona taloudellisena aikana ihan kaikkia vaan täytyisi keskittyä omaan väestöön.

Erosyy: Laittomasti maassa oleskelevien hyysäys

Erosyy: Kirkon toiminta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita kohtaan

Erosyy: kirkko ottaa rikollisia jotka valtio potkii pois

Erosyy: Kirkko alkaa ottamaan hoiviinsa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita. Nyt riitti!

Erosyy: Kari mäkinen

Erosyy: Arkkipiispan hölmöt puheet mtv 260316

Erosyy: Kristittynä en voi salliaettä kirkkomme paapoo ja hyysää Islamin uskoisia. Nuoria miehiä jotka ovat maansa jättäneet. Arkkipiispan tämän päiväinen ilmoitus että kirkko ottaa kielteisenturvapaikka päätöksen saaneet suojiinsa. Eli estää heidän poistamisen maasta! Tämä oli viimeinen pisara! Ka moskeijan tukeminen ja rakentamisen kuluihin osallistuminen, yäk!

Erosyy: Minä en halua tukea islamia,Mäkinen,Askola tuhoaa kristin uskon.Tämän päivän suomen kirkon edustajat tuhoavat suomea,eikä heidän mielestään tarvitse kunnioittaa maan lakeja!

Erosyy: Muslimiterroriestien piilottelu ei sovi omaan moraalikäsitykseeni

Erosyy: Arkkipiispan lausunto siitä, että he alkavat suojella kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden saaneita. Kifrkollisverojani en anna tuollaisen tarkoitukseen enkä halua maksaa verojen kautta palkkaa tuolla tavalla laillista esivaltaa vastaan kapinoiville.

Erosyy: Kai tärkeempi ois vaikka eläkeläisiä tukkee, kun noita elintasopakolaisia.kotimaassakin riittäs tuettavaa, vaan pitää noita pommimiehiä vaan tukea.sairasta paskaa harrastatte.