PetriKarisma

Olen Tampereen Tammelassa asuva 49-vuotias diplomi-insinööri. Toimin yhteisten aineiden opettajana Tampereen seudun ammattiopistossa, eli Tredussa. Olen ollut opettaja vuodesta 2009. Ensin toimin puolitoista vuotta opettajana aikuiskoulutuksessa ja vuoden 2010 syksystä alkaen olen ollut nuorisopuolen opettaja. Ennen opettajaksi ryhtymistä toimin teollisuudessa erilaisissa esimies- ja päällikkötehtävissä, mm. tuotantopäällikkönä. Olen ns. pitkän linjan DI, eli olen käynyt ensin ammattikoulun ja sen jälkeen vanhan teknillisen opiston ja valmistunut opistoinsinööriksi.

Olen pyrkinyt vaikuttamaan jo vuosia yhteiskunnan suuntaan mm. harrastusten kautta. Olen  eroakirkosta.fi-palvelun toinen perustaja. Haluan olla vaikuttamassa uskontojen ja yhteiskunnan välisten suhteiden lisäksi mm. alue- ja koulutuspolitiikkaan.

Jonkinlaisen kuvan minusta ihmisenä saa Minna Marsh:n radiohaastattelun ja Helsingin Sanomien henkilöhaastattelun pohjalta.

Yle puhe Minna Marsh Minna Marshin vieraana Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja Petri Karisma 2.12.2014

Helsingin Sanomat – Anteeksi en anna: Petri Karisma ei ole antanut anteeksi isälleen, joka löi. Opettajana hän käyttää aikansa syrjäytymisen ehkäisemiseen, vapaa-aikanaan hän vastustaa uskontoa. 17.4.2014